F-Secure PSB - Säkerhet som tjänst

Wan 2 Lan AB kan innehålls säkerhet och perimeter skydd. Vi skapar ett heltäckande skydd mot virus, maskar, trojaner, spam, spyware, sårbarheter och otillåtet webbsurfande.

Heltäckande Antivirus säkerhet som en tjänst.

PSB_192x256_sweF-Secure PSB Advanced är en komplett Antivirus säkerhetslösning för små och medelstora företag, som tillhandahåller ett kraftfullt skydd, och utan fördröjning för bärbara datorer, stationära datorer, filservrar och Microsoft Exchange-servrar.   Nyhet! Nu även Macintosh och Smarta Telefoner".  Automatiska säkerhetsuppdateringar och programuppgraderingar innebär ett ständigt aktuellt skydd med ett minimalt behov av användaråtgärder och IT-resurser. F-Secure sköter driften av administrations infrastrukturen och Wan 2 Lan övervakar och administrerar nätverket.

  • Workstation Security. Virusskydd och skydd mot spionprogram, Internetsköld, identifiering av spökprogram och snabbt skydd mot nya, okända hot. Inbyggd skräppostfiltrering som stoppar skräppost och andra oönskade meddelanden.
  • Server Security. Virusskydd, skydd mot spionprogram och identifiering av spökprogram.
  • E-mail and Server Security. Virusskydd, skydd mot spionprogram och skräppostfiltrering.
  • Administrationsportal. En certifierad partner administrerar din IT-säkerhet med en webbaserad administrationsportal som inte är beroende av tid och plats.

 Vill ni veta mer? Fyll i vårt online formulär här.

Besök F-secure´s hemsida för mer info. Klicka på länkarna uppe till vänster.