F-Secure Protection Service for Email

Protection Service for Email
F-Secure Protection Service for Email ger branschens effektivaste e-postskydd för företag genom att filtrera bort upp till 99,8 % av all skräppost.* Protection Service for Email är en färdig lösning för företag som levereras av F-Secure´s certifierade återförsäljare Wan 2 Lan AB .

Säkerhetsutmaningar för företags e-post.
E-post är ett viktigt arbetsredskap för många företag. Dessvärre utgörs större delen av dagens e-posttrafik av skräppost, vilket minskar de anställdas
produktivitet och belastar IT-infrastrukturen. Protection Service for Email är ett smart val för företag med begränsade IT-resurser. Du kan koncentrera dig på din verksamhet och låta experterna ta hand om e-postskyddet.

Sinnesro med säkerhet som en tjänst
Med Protection Service for Email fungerar företaget som det ska och du behöver aldrig oroa dig för e-postskydd eller skräppost igen. Lösningen är en hostad tjänst hos F-Secure, vars sakkunskap är betrodd av mer än 200 av de största globala operatörerna. Din lokala IT-partner distribuerar och administrerar tjänsten åt dig. Inga investeringar i maskinvara krävs, så du betalar bara för själva tjänsten. Protection Service for Email konfigureras på en arbetsdag. Ditt företag sparar både tid och pengar genom att låta proffsen ta hand om e-postsäkerheten.

Fördelar
Den bästa lösningen för e-postsäkerhet på marknaden med 99,8 % precision i skräppostidentifieringen och 0 % falsklarm. Enastående virusskydd med automatiska uppdateringar av virussignaturer och regler. Maskinlärningsteknik innebär ett högeffektivt skräppostskydd och enastående slutanvändarfunktioner för karantän samt listor över tillåtna och spärrade avsändare Slutanvändaren kan tillåta e-post som har stoppats med en enkel knapptryckning Molnbaserad tjänst utan några ägandekostnader för dig
F-Secure fungerar som host och din lokala partner administrerar tjänsten så att du
kan koncentrera dig på kärnverksamheten. En Skalbar lösning med hög prestanda som hanterar även de mest krävande e-postinfrastrukturerna.

Tillförlitlig molnbaserad tjänst
Tack vare Protection Service for Email kan mindre företag få e-postskydd i samma klass som storföretag utan att ha någon teknisk expertis. F-Secures innovativa, prisbelönta teknik ser till att e-posten alltid är skyddad så att företaget fungerar som det ska. Lösningen kan enkelt köpas från en lokal återförsäljare som har utbildats och certifierats av F-Secure. Återförsäljaren administrerar policys, regler och karantän för e-posten via molnet, så att du kan koncentrera dig på verksamheten. F-Secure är host för infrastrukturen och inga investeringar från din sida krävs.

Bäst i klassen på e-postsäkerhet
Protection Service for Email tillhandahåller ett kraftfullt skydd utan fördröjning för all e-post. Lösningen består av inkommande skydd mot oönskat innehåll och kontroll av virus, spionprogram och skräppost. Den ger ett enastående virusskydd med automatiska uppdateringar av virussignaturer och regler. Du kan enkelt komma åt karantänen och tillåta e-post som har stoppats med en enkel knapptryckning. Maskinlärningsteknik innebär ett högeffektivt skräppostskydd och enastående slutanvändarfunktioner för karantän. Du kan enkelt skapa anpassade listor över tillåtna och spärrade avsändare.

Anförtro e-postsäkerheten åt experterna
F-Secure är utan tvekan världens ledande leverantör av internetsäkerhetstjänster.
Vi har över 200 operatörspartner som litar på oss och vår stora erfarenhet som tjänstleverantör. Våra certifierade återförsäljare är utbildade för att ta hand om din säkerhet på bästa sätt och ge dig en personlig service. Tekniken bakom Protection Service for Email är mycket effektiv med 0 % falsklarm och branschledande precision (99,8 % skräppostidentifiering), och har hyllats av
oberoende testorganisationer.

E-postservrar
Kompatibelt med de vanligaste brandväggarna och e-postservrarna

Vill ni veta mer? Fyll i vårt online formulär här.