Fjärrskrivbord

Fjärrskrivbord och Skrivbords Virtualisering

Fjärrskrivbords Virtualisering som tjänst innebär att ni som kund abonnerar på ett antal virtuella skrivbord  i vår datahall i Sverige. Användaren når fjärrskrivbordet från vilken dator "PC eller MAC", eller en mobil enhet "Smartphone, IPad eller Tablet PC". Det enda som krävs är tillgång till Internet.

Vi löser detta med Mjukvara och teknik från den Marknadsledande leverantören Microsoft! 

Vårt mål är att erbjuda en komplett IT-lösning till en fast Månads kostnad.  Inga obehagliga överraskningar. Tjänsten som vi erbjuder, innebär att vi virtualiserar era befintliga server lösningar. Ni har tillgång till Era mjuk varor och tjänster ni behöver. I och med att vi virtualiserar hela er befintliga IT-miljö. Så kan ni fortsätta att använda just de applikationer ni idag använder. Samt att ni har möjligheten att ta in nya applikationer i framtiden. 

Givetvis så har Ni Era filer och dokument i vårt Moderna Datacenter. Vi ser till att allt lagras på ett tryggt och säkert sätt. Givetvis med kontinuerlig säkerhetskopiering på annan ort. En stor fördel med att köpa Våra tjänster per Månad är att Era Microsoft licenser ingår i priset. Ex. Vi erbjuder redan Nu våra kunder Windows 2016 fjärrskrivbord, samt MS Office 2016 eller Office 365. Resultatet blir en ström linje formad IT- Drift. Samtidigt en miljö, som är anpassad efter just era behov och där ni alltid har en god kontroll över Era IT-kostnader.

Vill ni veta mer? Fyll i vårt online formulär här.