Fjärrskrivbord

Fjärrskrivbord och Skrivbords Virtualisering

Fjärrskrivbords Virtualisering som tjänst innebär att ni som kund abonnerar på ett antal virtuella skrivbord  i vår datahall. Användaren når fjärrskrivbordet från vilken dator "PC eller MAC", eller en mobil enhet "Smartphone, IPad eller Tablet PC". Det enda som krävs är tillgång till Internet.

Vi löser detta med Mjukvara och teknik från Marknadsledande leverantörer såsom Citrix och Microsoft! Vår mest avancerade lösning är Citrix "Klicka här på länken så berättar vi mer om Citrix". Vår mest kostnads effektiva lösning är ett Microsoft baserat fjärrskrivbord "Remote Desktop". Just nu har vi en kampanj på detta. Se länken uppe till höger.

Vårt mål är att erbjuda en komplett IT-lösning till en fast Månads kostnad.  Inga obehagliga överraskningar. Tjänsten som vi erbjuder, innebär att vi virtualiserar era befintliga server lösningar. Ni har tillgång till Era mjuk varor och tjänster ni behöver. I och med att vi virtualiserar hela er befintliga IT-miljö. Så kan ni fortsätta att använda just de applikationer ni idag använder. Samt att ni har möjligheten att ta in nya applikationer i framtiden. 

Givetvis så har Ni Era filer och dokument hos oss. Vi ser till att allt lagras på ett tryggt och säkert sätt. Givetvis med kontinuerlig säkerhetskopiering på annan ort. En stor fördel med att köpa Våra tjänster per Månad är att Era licenser Microsoft licenser ingår i priset. Ex. Vi erbjuder redan Nu våra kunder Windows 2012 fjärrskrivbord, samt MS Office 2013. Men givetvis så använder vi rätt operativ system för er verksamhet.

Resultatet blir en ström linje formad IT- Drift. Samtidigt en miljö som är anpassad efter just era behov och där ni alltid har en god kontroll över Era IT-kostnader.

I tjänsten ingår givetvis även support på de virtuella klienterna.

Vill ni veta mer? Fyll i vårt online formulär här.