Hosted SharePoint 2010

Microsoft SharePoint 2010

Microsoft SharePoint 2010 gör det lättare att arbeta tillsammans. Genom att använda SharePoint 2010 kan dina medarbetare skapa webbplatser för att dela information med andra, hantera dokument från början till slut, och publicera rapporter för att hjälpa alla att kunna fatta bättre beslut

  • För IT-personal: med SharePoint 2010 kan du minska utbildnings-och underhållskostnader, spara tid och ansträngning, och fokusera på viktigare prioriteringar.
  • För utvecklare: SharePoint 2010 hjälper dig att bygga anpassade applikationer och komponenter för att snabbt kunna svara på verksamhetens behov.
  • För kunder: SharePoint 2010 hjälper dig att utbyta idéer och kunskap samt att hitta rätt affärsinformation för att kunna fatta bättre beslut.
SharePoint 2010 finns tillgänglig med alla grundläggande  funktioner. SharePoint erbjuds som en molntjänst vilket innebär att du inte behöver installera någon mjukvara. SharePoint-tjänsten nås via en säker Internet-anslutning utan krav på en VPN anslutning. 

Förutom att användas som en tjänst, är SharePoint 2010 ett kostnadseffektivt sätt att implementera och hantera en hög presterande hemsida, intranät och/eller kommunikationsplats. Det enkla webbaserade gränssnittet och nära integrering med Microsoft Office, Hosted Exchange och Microsoft Dynamics CRM-lösningar gör SharePoint 2010 enkel att använda och distribuera. 

SharePoint 2010 finns tillgänglig i tre versioner (Foundation, Standard och Enterprise). 

Kostnadsfria tjänster och programvara

SharePoint Designer 2010 

Det fria verktyget för en snabb utveckling av SharePoint Server-applikationer. Genom att använda SharePoint Designer kan avancerade användare och utvecklare skriva snabba kodlösningar för olika användningsområden: från samarbetssidor och webbpublicering till LOB-dataintegration (Large Object), Business Intelligence-lösningar, och mänskliga arbetsflöden. 

Microsoft SharePoint Workspace 2010 

SharePoint Workspace vidgar gränserna för samarbete genom att ge en, ”när som helst”-, ”var som helst”-tillgång till dina Microsoft SharePoint webbplatser. Synkronisera dokumentsbiblioteket i SharePoint Server 2010 med SharePoint Workspace - så att du kan komma åt, visa och redigera filer var som helst och när som helst från en dator. Givetvis finns det appar både för Smartphones, Ipad och Tablet PC.

Vill ni veta mer? Fyll i vårt online formulär här.