Autonomy Connected Online Backup för PC och Mac

Autonomy Connected Online Backup för PC och Mac är en smidig och enkel moln backup tjänst. Skulle olyckan vara framme kan du enkelt återställa såväl enstaka dokument som hela datorns hårddisk.

autonomy_hp


Visste du att

  • Runt 60% av all data ligger idag helt oskyddat på bärbara och stationära datorer (IDC)
  • 20% av alla bärbara datorer går sönder under de första tre åren (Gartner Group)
  • Endast 4% av alla bärbara datorer har någon form av backup (Gartner Group)
  • Mer än 50% av alla sålda datorer i Norden är en bärbar dator

Vi erbjuder nu en mycket billig ”försäkring” för ditt företags kritiska information genom vår online backup tjänst, en tjänst utvecklad av det världsledande företaget Autonomy "Iron Mountain".

Vi hjälper dig att installera en backup klienten på de datorer du vill skydda och sedan tas det automatiskt en backup "Online backup" när datorn kopplar upp sig mot internet. Du behöver inte komma ihåg något, du behöver inte ha något tekniskt kunnande – vi ser till att det fungerar. För att du skall känna dig riktigt trygg, så får du varje gång ett kvitto på att backupen har körts och att det har gått bra.

Vi sparar all data krypterat och i redundanta datacenter. Detta möjliggör att du dels kan återställa en förlorad dator, dels att du även kan återskapa en gammal version av ett dokument om det skulle behövas.

Moln Backupen skräddarsys efter dina behov så att du inte tar backup på mer än vad som verkligen behövs. Allt till en låg och fast månadskostnad.

Kontakta oss för info om vår Online Backuptjänst. Klicka här.