Våra Tjänster & Varor

·Affärsområde
Wan 2 Lan AB är ett kunskapsföretag inom affärsområdet tele och datakommunikation. Vår affärsidé är att leverera, installera, driftsätta och genomföra fortlöpande underhåll inom vårt affärsområde. Målgruppen är små och medelstora företag som har ett behov av kontinuerlig drift och support av kontorets kommunikationsprodukter.
·Organisation
När Ni som kund gör en investering av kommunikationsutrustning så är det en långsiktig investering. Därav ligger det i vårt intresse som Er blivande leverantör, att noggrant analysera Era krav och önskemål för att täcka Era framtida kommunikationsbehov. Och säkerställa att allt går enligt den projektplan som sätts upp. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara eller bli referenskunder. För att uppnå detta mål så behövs ett tätt samarbete där vi tillsammans med Er skräddarsyr Er kommunikationslösning. Hos Wan 2 Lan finns inte ”det går inte” och problem som vi stöter på är till för att lösas. En sund inställning som vi förhoppningsvis delar med våra kunder.
·Framtida Utveckling
Utvecklingen inom tele och datakommunikation är idag en av de snabbast växande branscherna, vilket gör att det kan vara svårt att välja rätt lösning vid en investering. Vi vill utnyttja våra resurser på bästa sätt för att kunna erbjuda Er den bästa lösningen när Ni vill investera i ny teknik. Tillsammans med marknadens ledande tillverkare och leverantörer, så arbetar vi för att erbjuda våra kunder den mest optimala och effektiva lösningen med krav på kvalité, teknologi, miljö och användarvänlighet. Allt för att ge Er som kund den bästa produkten och tjänsten. Utifrån dessa värderingar så har vi valt att arbeta med följande företag: Ericsson - LG  ”Telefoni system”, Cisco, Sony, Lenovo och Dell ”Klient & Server datorer”, Microsoft, VMware, SolarWinds, Bitdefender, Cisco, Veeam, Adobe ”Mjukvara”, Juniper, Cisco Meraki”Säkerhets lösningar, Nätverksinfrastruktur och aktiva komponenter”, HP, Nashuatec ”multifunktions produkter”, Brand-Rex”Koppar och fibernät”, Tele2, Availo ”Operatörstjänster”. Vi samarbetar givetvis med andra konsultbolag och leverantörer. Vi kan hjälpa er med det mesta i fråga om er Infrastruktur. Vi går fortlöpande utbildningar hos våra leverantörer för att kunna erbjuda Er den senaste tekniken.
·Kommunikations Plattformar
Våra Data produkter är allt från en enkel filserver till Virtuella tjänster och servrar på ett LAN eller WAN, eller till ett fullt utbyggt IP VPN med lokalkontor och distansarbetare i ett och samma nätverk. I detta ingår servrar, routrar, brandväggar, switchar, mjukvaror och eller alternativt Några av våra Virtuella Tjänster. Antingen i Er lokal eller varför inte i Våra datahallar

I dem flesta fall mer kostnadseffektivt och säkrare. 90% av alla små och medelstora företag hostar sin Datamiljö 2019. Vad tror Ni? Som Er leverantör kommer vi med både nyheter och erfarenheter i bagaget, och vi kommer att uppfylla era krav till största belåtenhet.

Dagens plattformar för tele och datakommunikation är förberedda för integrering med varandra och en system/behovsanalys görs med varje kund så att Ni snabbt kan få en indikation av vad Ert nuvarande ”system/nätverk” klarar av. Kan vi få Distansarbetsplatser? Mobil telefon med funktion för att komma åt mail, kalender och dokument? Säker kommunikation är inte längre något som vi pratar om, utan vi levererar idag system med VPN eller SSL VPN nät för ihop koppling av lokalkontor och distansarbetsplatser.Vill ni veta mer om våra Varor & Tjänster Klicka här.