Citrix

Citrix Desktop Virtualization körs alla användarens program centralt på en eller flera servrar, där endast bildskärm, mus och tangentbords¬tryckningar skickas över nätverket. Man använder antingen en tunn klient (en enkel terminal utan en egentlig hårddisk) eller en befintlig PC för att ansluta sig mot den centrala servern.

En fantastisk plattformsoberoende tjänst som fungerar med både Windows, Mac OS. Ipad, Linux, Unix, Ipad, Iphone och Android. Tillsammans med Marknadens bästa mjukvaror för fjärruppkoppling med Citrix´s Applikationer "XenApp, Citrix Receiver, XenServer , Windows 2008 R2 och vmWARE skapar vi Marknadens tuffaste tjänst för Virtuella Fjärrskrivbord.

Terminalserver "Remote Desktop" med Citrix programvaror används av företag som har användare som behöver åtkomst till företagets data och/eller applikationer externt, exempelvis företag med flera lokalkontor eller resande användare. Denna beskrivning stämmer in på de flesta företag och sanningen är att nästan alla företag har nytta av Terminalserver och Citrix.

Wan 2 lan erbjuder sina kunder möjligheten att hyra fjärrskrivbords funktionaliteten på Månadsbasis. Det som i bland kallas " IT på kran eller Hosting". Oavsett om ni själva vill investera i en Terminal servermiljö eller önskar hyra tekniken genom våra driftlösningar är ni välkomna att kontakta oss. Att hyra tekniken genom "IT på kran" kan vara ett bra sätt att minska investeringskostnaden och samtidigt öka driftsäkerheten.

Exempel på lösningar vi erbjuder med Citrix. I tjänsten ingår alltid Senaste Plattformen ex. MS Office 2010 och Exchange Server 2010. Vi erbjuder våra kunder att köra sina affärsapplikationer i vår Citrix Miljö. Ex. Visma SPCS ”W2L är Visma Partner” , Hogia Ekonomi, Visma Blobal, Lime och mm.

I Vår tjänst kan vi även bara publicera applikationen så att den exempelvis upplevs som en applikation som är installerad på sin egen dator.

Vill ni veta mer om vår fantastiska tjänst, Och vad den kan göra för er? Klicka på länkarna ovan.