Windows Server Lösningar

Windows Server 2016 för företag

Microsoft ger med Windows Server 2016 små företag kraften att växa. Den skyddar din data, främjar flexibla arbetssätt och förenklar molnbaserat arbete. Windows Server 2016 är prisvärd och kraftfull – framtagen för alla verksamheter.

Skydda dina data

Företagets rörlighet. Öka produktiviteten och samarbeta med kunder, underleverantörer och partner utan att tappa kontrollen över konfidentiella data och dokument.

Flexibla molnlösningar. Njut av möjligheten att välja den rätta lösningen för just din verksamhets behov, med smidig integrering, centraliserad administration och interna program.

Kraftfullt partnerskap. Kombinerar du Windows Server 2016 med Office 365 får du flera säkra, molnbaserade samarbetsalternativ – alla hanteras via en lättanvänd panel.

Moderna arbetssätt

Jämn produktivitet. Anslut snabbt till datorer i ditt nätverk och få virtuell tillgång till alla dina filer och appar var du än är – precis som om du satt på kontoret.

Enkel anslutning. Var ansluten till de verktyg du använder mest. Ha till tillgång till e-post, kalender och kontakter genom att använda Windows Server 2016 tillsammans med Office 365.

Förenkla vägen till molnet

Förenklad säkerhetskopiering. Du kan vara trygg med automatisk säkerhetskopiering, som sker dagligen av varje dator i nätverket och av själva servern. Använd vår Centraliserade IT-hantering. Spara tid genom att hantera dina enheter via en enda it-panel utformad för att enkelt hantera vanliga uppgifter och varna för it-problem innan de uppstår.