Datanät som fungerar

 

Infrastruktur i luften, väggen och marken

Vi kan datanät! Vi har installerat fastighetsnät i snart 25 år.

 

 

 

 

 

 

Datanät för din verksamhet

 

Wan 2 Lan kan datanät och har byggt och installerat fastighetsnät i snart 25 år. Vi jobbar med marknadens ledande kabelsystem för nätverk.

 

Datanät för Kontor, Butik, Varuhus, Industri och Fastigheter.

 

Oavsett om Ni behöver ett helt nytt Datanät för er verksamhet. Eller bara vill komplettera eller uppdatera det befintliga nätverket. Då börjar vi alltid med att göra en förstudie och behovsanalys tillsammans med dig.

 

Och den fysiska leveransen skall ju passa Ert kontor och Er fastighet, Och vi planerar noga för att allt skall gå så smärtfritt som möjligt.

 

I vår nya digitala värld är det viktigt med en störningsfri och flexibel drift av affärskritiska applikationer. Vi dokumenterar och mäter givetvis våra fiber och kopparnät.

 

Det skall ju bara fungera

Kontakta oss gärna för rådgivning.

 

Infrastrukturen för datakommunikation är under konstant utbyggnad, anpassning och förnyelse.

 

Vi har produkterna, lösningarna och tjänsterna. Kontaktdon, switchar, routrar, accespunkter. WAN-system, koppar, fiber, verktyg, skåp och nästan all utrustning som behövs för att ett nätverk skall fungera.

Anlita Wan 2 Lan. Då kan ni vara trygga med att ni får rätt prestanda och att systemet blir skalbart utifrån företagets skiftande behov.

 

Givetvis kan vi även ordna så att Ert datanät blir Nätverk som tjänst.​

 

Kontakta oss via formuläret eller Se våra öppettider längre ner på sidan.

Kontakta oss!