Serverdrift

 

Högre tillgänglighet

där det behövs

 

 

 

 

 

 

Högre tillgänglighet när det behövs – Vi levererar en säker och stabil drift

 

Wan 2 Lan Cloud Virtual Data Centre

Ett snabbt och effektivt sätt att leverera flexibla, skalbara, säkra och kostnadseffektiva virtuella maskiner. Ni får snabbt upp servrar, brandväggar och nätverk för Ert säkra privata moln. Med W2L Cloud betalar du bara för de resurser du behöver och får total flexibilitet. W2L är specialister inom IT och tillgodoser era behov och gör er vardag enklare. Vi levererar IT-drift-, support, moln- och konsulttjänster. Vi vet hur viktigt det är att IT-lösningarna fungerar för att verksamheten ska flyta på och vi lägger stor vikt vid personlig service och tar fram system som är noggrant anpassade utefter era behov.

 

W2L Cloud är grunden för en lyckad IT-drift. Det är en stabil, säker och tillgänglig plattform i kombination med väletablerade rutiner och processer. Vi lägger mycket energi och tid på att skapa en stabil plattform, lösa roten till de problem som uppstår, trimma övervakning och larm.

 

W2L Cloud plattform hostas på Cisco Enterprise Level Servers och är byggd med beprövad och testad mjukvara från VMware och Microsoft. Plattformen är skapad med pålitlighet och redundans som ledord. Alla delar av tjänsten speglas inom datacentralen så att det inte kan finnas några unika delar där fel kan uppstå. Servrarna kan kopplas till ett lokalt LAN via VPN ”NNI och UNI” eller kan de göras tillgängliga via Internet genom Cisco Meraki brandväggarna.

 

Vi tror på en personlig och flexibel serverdrift som ger mervärde och ökad lönsamhet både för oss och våra kunder. Vårt sälj-, implementations- och driftteam jobbar tillsammans med er som kund, genom hela etableringsprocessen, vilket skapar förutsättningar för en stabil drift.

 

Effektivitet

 

Med hjälp av VMwares effektiva teknik. Så kan vi applicera Ny teknik och decenie lång erfarenhet av migrering/etableringsprojekt. Detta gör att vi kan erbjuda en mycket effektiv migrering från er befintliga miljö och/eller etablering av nya miljöer till fast lågt pris. Och med en Pålitlig 24/7 uppkoppling mellan användarna och Cloud miljön via Internet och/eller Site-to-site VPN.

Innovativa lösningar

 

För oss är innovation en framgångsfaktor. Tillsammans med våra kunder skapar vi nya tjänster där vi använder oss av molntjänster och ny teknik som integreras med befintlig infrastruktur.

 

Säker och stabil drift av affärskritiska system och servrar

 

Wan2Lan levererar IT-drift och applikationsdrift där våra kunder köper någon av våra tjänster, funktioner eller processer. Och givetvis med garantier på önskad tillgänglighet. Våra kunder är ofta företag som oavsett storlek har system eller applikationer som är affärskritiska och vitala för företagets intäktsmöjligheter och framtid.

 

Vi anstränger oss för att lära oss Er verksamhet, Era processer och applikationer, inte bara den underliggande infrastrukturen för applikationsdriften. På detta sätt kan vi skapa högre tillgänglighet där den behövs!

 

Vi tror att drivkraften hos våra kunder att köpa våra tjänster är förutsägbara kostnader, flexibilitet och rörlighet men med bibehållen hög kvalitet och väletablerade processer och rutiner. Detta till en rimlig kostnad. Vi fokuserar på dynamiska och kundanpassade tjänster framför traditionell serverdrift och jobbar kontinuerligt med proaktiva åtgärder, förslag på förbättringsåtgärder och rådgivning.

 

I vår IT-drift ingår exempelvis servicedesk, övervakning, portal/remote access felsökning, underhåll av operativsystem, spamskydd, brandvägg, intrångsdetektering, antivirus, backup, fjärrstyrning, systemdokumentation, incident/change hantering.

 

Vill ni ha hjälp med er IT-infrastruktur?

 

W2L hjälper er med Er drift av en enstaka server eller stora komplexa system. Kanske vill Ert företag bara hyra kapacitet i vår serverhall/virtuella plattform. Oavsett vilket behov Ni strävar efter. Så kommer vi att vara en kompetent och flexibel IT-partner inom infrastrukturdrift och serverdrift. Och genom att kombinera de mindre bolagens dynamik med de stora bolagens processer och struktur får vi nöjda kunder och långsiktiga relationer.

 

Varje kund är unik

 

W2L arbetar med standardiserade, paketerade produkter, men med insikten att alla våra kunder är unika. Men att behoven samt kraven skiljer sig från kund till kund. Vår sälj- och leveransprocess är integrerad, vilket innebär att samma individer som säljer lösningen är med och levererar. På detta vis kan vi garantera att det vi säljer faktiskt går att leverera på ett smidigt och ekonomiskt hållbart sätt.